Studietur

 

 Hvert år tager 2g’erne af sted på en fortjent studietur, til henholdsvis Rom, Barcelona eller andre stor byer i Europa. Forberedelsen starter allerede i klasserne flere måneder før turen klasserne tager af sted. Klasserne kan selv lave afstemninger om, hvorvidt de nu vil hen, hvis læren ikke selv har besluttet hvor klassen skal hen. Men hvis det er umuligt at komme til den destination, eller klassens lærer mener at det bliver for dyrt, ændre han destinationen til noget han/hun mener til at betale.

Studieturen værer 4 overnatninger, så der er rig tid til at opleve de mange seværdigheder i en af Europas mange stor byer

Der vil være skolerelateret ekskursioner. Det vil sige at der vil være ture på museum og andre monumenter, som højst sandsynligt vil omhandle det emne der er blevet gennemarbejdet i klasserne.

Skolen har desværre ikke budget til at give tilskud til studieturen, derfor mener mange at det bliver en dyr tur. Men på trods af dette, kommer alle elever og lærer hjem med en god oplevelse.